Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειροπέδες για τις μολότοφ ενάντια στους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

Χειροπέδες για τις μολότοφ ενάντια στους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Επίθεση Μολότοφ, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Μολότοφ, Μυτιλήνη, Πρόσφυγες,

Δύο ανήλικοι βρίσκονται πίσω από τις βόμβες μολότοφ που πέταξαν άγνωστοι το πρωί ενάντια στους πρόσφυγες που έχουν κατασκηνώσει σε πάρκα της Μυτιλήνης, μέχρι να ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή τους και να τους επιτραπεί να φύγουν από το νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 μετά τα ξημερώματα της Κυριακής. Δύο δεκαεπτάχρονοι έριξαν μια βόμβα μολότοφ εναντίον οικογένειας Σύρων προσφύγων που έμεναν σε σκηνή στο δημοτικό κήπο.

Από την ανάφλεξη της βόμβας τραυματίσθηκε ελαφρά ένας Σύρος που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ύστερα από 15 λεπτά οι ίδιοι ανήλικοι πάντα κινούμενοι επιβαίνοντες σε δίκυκλο, πέταξαν βόμβα μολότοφ εναντίον οικογένειας Σύρων που διέμεναν στο πάρκο Χατζηδήμου.

Από λάθος όμως των δυο νεαρών η βόμβα έπεσε σε κατασκευή από τούβλα μέσα στο πάρκο, αναφλέχτηκε και η καύσιμη ύλη διαχύθηκε προς οικογένεια Αφγανών που κοιμόταν λίγο παραπέρα χωρίς να δημιουργήσει άλλα προβλήματα.

Νωρίς το πρωί οι δυο νεαροί συνελήφθηκαν αφού κάμερα ασφαλείας παρακείμενης οικίας στο πάρκο Χατζηδήμου κατέγραψε το γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν τις πράξεις τους και αύριο το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις.

Σχετικά άρθρα