Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αντιπεριφερειάρχης Καπάταης μοιράζει δωρεάν ροδάκινα!

Ο αντιπεριφερειάρχης Καπάταης μοιράζει δωρεάν ροδάκινα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Περιφέρεια Αττικής, Ροδάκινα, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρήστος Καπάταης,

Ο αντιπεριφερειάρχης του νοτίου τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Χρήστος Καπάταης, με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Εκκλησία και τους Δήμους της περιοχής, η αντιπεριφέρεια θα μοιράσει δωρέαν ροδάκινα στους πολίτες.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του αναφέρει:

Διανομή ροδάκινων από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθήνας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας, σε συνεργασία με την Εκκλησία και τους Δήμους/Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης του Ν.Τ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 28.08.2015 και ώρα 08:00 π.μ στο ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (οδός Αεροπορίας ), δωρεάν διανομή ροδάκινων.

Η προσπάθεια αυτή είναι μέρος της γενικής αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανακούφισης των νοικοκυριών που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας.

Επίσης η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προσωρινών εκτάκτων μέτρων στήριξης των παραγωγών οπωροκηπευτικών (ΦΕΚ 1701 Β΄ 14/8/2015).

Δικαιούχοι κατά προτεραιότητα είναι οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη της Κάρτας Σίτισης, του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης(αριθμός μελών οικογένειας).

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών.

Σχετικά άρθρα