Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μαχαιριά στις πανανθρώπινες αξίες” η ναζιστική παρέλαση

“Μαχαιριά στις πανανθρώπινες αξίες” η ναζιστική παρέλαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή,

Συγκλονισμένη η οικογένεια του Παύλου Φύσσα από τη χρυσαυγίτικη επίδειξη δύναμης στο Κερατσίνι και τους βανδαλισμούς στο σημείο της δολοφονίας, χαρακτήρισε ως “μαχαιριά στις πανανθρώπινες αξίες” την προκλητική νεοναζιστική παρέλαση μισαλλοδοξίας.

Η οικογένεια μάλιστα κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού όχι μόνο των ίδιων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.

«Η διανομή κατά τρόπο προκλητικό φυλλαδίων, οι ύβρεις και οι απειλές από παρελαύνοντες, έξω σχεδόν από την οικία μας με πλήρη στρατιωτική αμφίεση, είναι προφανές ότι στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση της οικογένειας μας άλλα και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας» τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι οι πράξεις αυτές «αποτελούν μια ακόμη μαχαιριά σε όλους εμάς άλλα και μια μαχαίρια στη ύπαρξη και λειτουργία πανανθρώπινων αξιών».

Δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής κατέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου ένα πανό που ήταν αναρτημένο στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και επιτέθηκε στον αυτοοργανωμένο χώρο αλληλεγγύης, “Ρεσάλτο”, πετώντας τούβλα και προκαλώντας υλικές ζημιές στο χώρο.

Το θρασύτατο τάγμα εφόδου φορούσε μαύρες μπλούζες και κράνη και πραγματοποίησε πορεία μοιράζοντας φυλλάδια και φωνάζοντας ακραία συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια, με πρωτοφανή βαρβαρότητα και ασέβεια στη μνήμη του δολοφονηθέντα νεκρού, κατέστρεψε μνημείο αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Σχετικά άρθρα