Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραδυφλεγής βόμβα η Μυτιλήνη – Σύσκεψη για το μεταναστευτικό

Βραδυφλεγής βόμβα η Μυτιλήνη – Σύσκεψη για το μεταναστευτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Βίντεο, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Μυτιλήνη, Πρόσφυγες,

Την δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μυτιλήνη αναμένεται να θέσουν επί τάπητος σε σύσκεψη που συγκαλείται σήμερα για το θέμα της μετανάστευσης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Στα σενάρια που θα εξεταστούν αναμένεται να πέσει και το ενδεχόμενο της Κω, όπου μετανάστες και πρόσφυγες να καταλύουν σε πλοίο που θα καταπλεύσει στο νησί για να τους παραλάβει.

Σημειώνεται πως η Μυτιλήνη έχει κατακλυστεί από μετανάστες και πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να ταξιδέψουν αλλά δεν βρίσκουν εισιτήριο στα πλοία που αποπλέουν για τον Πειραιά. Το αποτέλεσμα είναι το λιμάνι να είναι γεμάτο από ανθρώπους που ζουν και κοιμούνται στο έδαφος χωρίς προφανώς να τηρείται κανένας κανόνας υγιεινής.

Ο υπουργός ρωτήθηκε και για την Αμυγδαλέζα και το γιατί η κυβέρνηση δεν μετεγκατέστησε εκεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως. «Η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο», απάντησε.

Σχετικά άρθρα