Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάλια: Νεκρός 18χρονος Βρετανός μετά από καυγά με συμπατριώτη του

Μάλια: Νεκρός 18χρονος Βρετανός μετά από καυγά με συμπατριώτη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Κρήτη, Μάλια, Τουρίστες,

Τραγική κατάληξη για έναν 18χρονο Βρετανό είχε η νυχτερινή διασκέδαση στα Μάλια. Μετά από διαπληκτισμό με μπάρμαν συμπατριώτη του, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Το πρωί της επόμενης ημέρας οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμεναν, στην περιοχή Σίσι Λασιθίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η παρέα των Βρετανών κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο άτυχος νεαρός κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε καλά και κάθισε στο δρόμο.

Όπως αναφέρουν καταθέσεις διερχόμενο ιδιωτικό ασθενοφόρο, που μετέφερε μεθυσμένο τουρίστα σταμάτησε και η γιατρός φέρεται να εξέτασε τον Βρετανό, χωρίς να διαπιστώσει ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας εκτός από το ότι ήταν μεθυσμένος. Έτσι η παρέα επέστρεψε στο δωμάτιο που έμενε.

Ο θάνατος του 18χρονου σύμφωνα με την Αστυνομία, επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πτώση. Ο Βρετανός μπάρμαν συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το πρόβλημα με τους Βρετανούς τουρίστες στα Μάλια και τη Χερσόνησο είναι μεγάλο. Μεθούν, τσακώνονται, τραυματίζονται, εμπλέκονται σε τροχαία ή πέφτουν μεθυσμένοι στη θάλασσα.

Οι κλήσεις που δέχεται το ΕΚΑΒ τη νύχτα είναι πάρα πολλές. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ τρέχουν και δεν φτάνουν καθώς κυρίως έχουν να καλύψουν μέχρι και 40 χιλιόμετρα για να μπορέσουν να μεταφέρουν τους μεθυσμένους.

25χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ασέλγεια εις βάρος της

Μια 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια καταγγέλει ότι έπεσε θύμα ασέλγειας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει ήρθε σε ερωτική επαφή με θέλησή της με έναν από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου που έμενε και έδωσαν ραντεβού να συναντηθούν αργότερα σε κοντινή παραλία. Στη συνάντησή τους όμως βρίσκονταν δύο ακόμη εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, ο ένας από τους οποίους ασέλγησε σε βάρος της.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα