Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς του Μαρόκου ξόδεψε 5 εκατ. για διακοπές στην Ελλάδα (φωτογραφία)

Ο βασιλιάς του Μαρόκου ξόδεψε 5 εκατ. για διακοπές στην Ελλάδα (φωτογραφία)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ΄ του Μαρόκου, Ηλεία, Μαρόκο,

Όταν… φυσάς το χρήμα, μπορεί να κάνεις ότι θες. Πιο συγκεκριμένα πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή της Ηλείας επέλεξε για τις διακοπές του ο Βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ Στ’ και η σύζυγός του Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, τα δύο τους παιδιά, ο Αντιβασιλέας καθώς και ο Πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα. Την αποστολή συμπλήρωναν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και αρκετοί φίλοι τους. Η μαροκινή αποστολή έφτασε τα 200 άτομα, συμπεριλαμβανομένου της ασφάλειας και του προσωπικού που φρόντιζε τις ανάγκες της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασιλιάς ήθελε πολύ μεγάλο χώρο στις υπερπολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου του και έγιναν ακόμα και διαμορφώσεις των χώρων για να καλυφθούν οι ανάγκες του.

Τα τοπικά μέσα ανέφεραν πως έφτασαν στην περιοχή αεροπορικώς 7 φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. Ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε ο βασιλιάς και η οικογένειά του να απολαμβάνουν το πρωινό, το γεύμα ή το δείπνο τους.

Έχοντας δαπανήσει περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ στη μετακίνηση και παραμονή του στο Grecotel Olympia Riviera, ο Βασιλιάς του Μαρόκου επέλεξε να μετακινηθεί ελάχιστα, κάνοντας μόλις μια επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία.

maroko vasilias

Σχετικά άρθρα