Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πυρκαγιά και στο Αίγιο – Μία προσαγωγή για εμπρησμό

Νέα πυρκαγιά και στο Αίγιο – Μία προσαγωγή για εμπρησμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγιο, Αχαΐα, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά,

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην κοινότητα Χαλκιάνικα Αχαΐας, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας.

Στην περιοχή επιχειρούν 12 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με περίπου 25 άνδρες, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσαχθεί ένα άτομο και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του στην εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Την ίδια στιγμή, σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στο Αφράτι της Χαλκίδας, καθώς η πτώση της έντασης των ανέμων έδωσε την ευκαιρία στις πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το μέτωπό της και να ανακόψουν την καταστροφική του πορεία. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, μέχρι το τέλος της μέρας η πυρκαγιά πιθανόν θα έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Τέλος, διακοπές ρεύματος στα Κύθηρα και σε περιοχές της Αττικής όπου έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές σημειώνονται το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές στην Αττική γίνονται σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική στα σημεία όπου γίνονται εναέριες ρίψεις νερού.

Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα ατα Κύθηρα καθώς έχουν καεί πυλώνες του δικτύου τροφοδοσίας του νησιού στη Λακωνία και μέχρι στιγμής ηλεκτροδοτείται μόνο το βόρειο τμήμα του νησιού.

Τα συνεργεία του Διαχειριστή του δικτύου είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και την αντικατάσταση πυλώνων που κάηκαν εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σχετικά άρθρα