Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του Μνημονίου

Διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του Μνημονίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μνημόνιο,

Κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας από το απόγευμα της Δευτέρας κατά της νέας συμφωνίας με τους δανειστές.

Ομοσπονδίες εργαζομένων, αριστερές οργανώσεις και φοιτητικά κινήματα βρίσκονται μεταξύ άλλων στην πλατεία Συντάγματος, για να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις απαιτήσεις των εταίρων.

Στις κινητοποιήσεις πρωτοστατεί η ΑΔΕΔΥ με σύνθημα «ενάντια στο μνημόνιο». Η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της ζητά από τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί στο Σύνταγμα και ζητά επίσης να μην ψηφιστεί νέο μνημόνιο.

Παράλληλα, προχωρά στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα ψήφισης της συμφωνίας με απεργιακά συλλαλητήρια στην Αθήνα καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ.

Διαδήλωση κατά του Μνημονίου πραγματοποιεί και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επίσης στην πλατεία Συντάγματος.

Στην ανακοίνωση του αναφέρεται: «Δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση. Ήταν μια άνευ όρων και ορίων διαδικασία εξευτελισμού και ταπείνωσης ενός ολόκληρου λαού. Μια πλήρης καταστροφική υποταγή στους δολοφόνους της ΕΕ, μια κατά κράτος νίκη του γερμανικού ιμπεριαλισμού και της κυριαρχίας του στην Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα