Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

CNN: Μήπως είναι ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα;

CNN: Μήπως είναι ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Grexit, Διακοπές, Δραχμή, Τουρισμός, Τουρίστες,

Με τον τίτλο «Μήπως είναι ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στης Ελλάδα;» το CNN φιλοξενεί ένα άρθρο στο οποίο ο αρθρογράφος διερωτάται εάν οι τουρίστες θα πρέπει να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της επίτευξης συμφωνία όμως τονίζει πως η απειλή ενός Grexit και η επαναφορά της χώρας στο παλιό νόμισμα είναι ένα σενάριο που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πώς θα επηρεαστούν τα εκατομμύρια των τουριστών.

Η Ελλάδα από την πλευρά της διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τους τουρίστες.

Συνεχίζοντας το άρθρο, θέτει κάποιες ερωτήσει που ίσως να λύνουν κάποιες από τις απορίες που μπορεί να έχουν όσοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Τι θα γίνει με τις πιστωτικές κάρτες; Υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσουν; Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα δέχονται τα καταστήματα πληρωμές σε ευρώ; Υπάρχει θέμα ασφάλειας; Eνδεχόμενες ταραχές ή αύξηση της εγκληματικότητας. Θα συνεχίσουν τα πλοία κανονικά τα δρομολόγιά τους ή υπάρχει κίνδυνος να «παγιδευτούν» στην Ελλάδα; Oι τιμές θα αυξηθούν ή θα πέσουν;

Πάντως, οι απαντήσεις που δίνονται δεν προτρέπουν τους τουρίστες να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα αφού και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο εκείνοι θα είναι διασφαλισμένοι.

Σχετικά άρθρα