Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρά πρόστιμα στα πρατήρια καυσίμων για τα συστήματα εισροών – εκροών

Αυστηρά πρόστιμα στα πρατήρια καυσίμων για τα συστήματα εισροών – εκροών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Σύστημα εισροών - εκροών,

Από την 1η Απριλίου του 2014, οι βενζινοπώλες που δεν έχουν συνδέσει τα συστήματα εισροών – εκροών των πρατηρίων τους με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, θα είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα ύψους 50.000 ευρώ και αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Αφού παρέλθει η σχετική προθεσμία της 31ης Μαρτίου θα γίνουν διασταυρώσεις και κατόπιν θα διεξαχθούν έλεγχοι στα πρατήρια που κατά τις διασταυρώσεις διαπιστωθεί πως δεν συνδέθηκαν με την ΓΓΠΣ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν αρχικά στα πρατήρια Αττικής και Θεσσαλονίκης, τα οποία είχαν την υποχρέωση να συνδεθούν μετά την 27η Αυγούστου του 2013, αλλά δεν το έπραξαν.

Το σύστημα εισροών – εκροών παρέχει τη δυνατότητα αδιάλειπτης μέτρησης της στάθμης του καυσίμου στις δεξαμενές του πρατηρίου αλλά και η δυνατότητα σύγκρισης των ποσοτήτων των εξερχόμενων από τις αντλίες καυσίμων με τις αντίστοιχες ποσότητες των δεξαμενών σε πραγματικό χρόνο, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων.

Σχετικά άρθρα