Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται η κόντρα Πανούση – Κωνσταντοπούλου

Συνεχίζεται η κόντρα Πανούση – Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Πανούσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, ΣΥΡΙΖΑ,

Συνέχεια στην κόντρα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του πολιτιστικού κέντρου της Αστυνομίας.

Βέβαια ο ίδιος προσπάθησε αρχικά να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως «ε την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Βουλή, δεν υπάρχει προσωπική τριβή. Με την κυρία Ραχήλ είχα καλές σχέσεις με τη γυναίκα. Ξαφνικά εκρήγνυται, άσε αυτά που λένε, δεν θέλω να μπω σε αυτά, δεν έχει νόημα, δεν μπαίνω σε αυτά τώρα…»

Όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να μην ρίξει καρφιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως κάποιοι των θεωρούν «αρχιμπάτσο», που εκφράζει ένα θεσμό που δεν χρειάζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πανούση: «Τώρα γιατί γίνεται αυτό, το κριτήριο ότι δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό, γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκουν ο κ. Νικολούδης, ο κ. Παρασκευόπουλος, πολλοί άνθρωποι δεν ανήκουν, δεν υπάρχει αυτό τοπράγμα. Το κριτήριο ότι κάνω λάθος είναι δεκτό από ανθρώπους που ξέρουν πως θα το κάνουν, διότι εν πάσει περιπτώσει είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και ήμουν και πρύτανης, δεν μπορεί ο καθένας με μισό πτυχίο να μου κάνει μαθήματα εμένα, επιστημονικά ότι κακώς έκανες αυτό
κάνε κάτι άλλο, ούτε αυτό μετράει ότι κάνω λάθη, ότι είμαι τεμπέλης, ξέρετε τι ώρα έρχομαι και τι ώρα φεύγω ή ότι δεν ξέρω τι άλλο».

Και συνέχισε: «Πάει και αυτό από τη μέση. Άρα, τι μένει; Αυτό που μένει είναι αυτό που είπα
ότι μερικοί πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται η αστυνομία. Άρα, αυτός που εκφράζει θεσμικά την αστυνομία, ο αρχιμπάτσος, εγώ δηλαδή είναι περιττός, γιατί εκφράζει ένα θεσμό που δεν τον χρειάζεται. Αυτό δεν σημαίνει σύγκρουση με την άποψη του πρωθυπουργού ότι χρειάζεται. Το
πέρασμα που μπορεί να γίνει σε μία αριστερή νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει με όρους εμφυλίου. Το πιστεύουν μερικοί ότι έχουμε εμφύλιο, ότι έχουμε και λαϊκή επανάσταση, θα έχουμε λαϊκό στρατό, θα έχουμε λαϊκή αστυνομία, ένοπλους πολίτες. Μόνο αυτή, είναι ερμηνεία άλλη δεν υπάρχει. Προσωπική τριβή δεν έχω με κανέναν. Με την κυρία Ζωή
Κωνσταντοπούλου πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Βουλή, δεν υπάρχει προσωπική τριβή. Με την κυρία Ραχήλ είχα καλές σχέσεις με τη γυναίκα. Ξαφνικά εκρήγνυται, άσε αυτά που λένε, δεν θέλω να μπω σε αυτά, δεν έχει νόημα, δεν μπαίνω σε αυτά τώρα…».

Σχετικά άρθρα