Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσοχατζόπουλος σε Ζήγρα: Είσαι άρρωστος!

Τσοχατζόπουλος σε Ζήγρα: Είσαι άρρωστος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Νίκος Ζήγρας,

Παρόν στο δικαστήριο ήταν και σήμερα η Βίκυ Σταμάτη όπου σύμφωνα με την πρόεδρο θα αποφασίσει για το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλλε ο Γ. Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη.

Την ώρα που ο κ. Παραγιουδάκης απαντούσε σε ερωτήσεις της υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου για το αν σήμερα η Ελλάδα έχει παραλάβει όλα τα υποβρύχια σημειώθηκε ένταση, με τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής να παρεμβαίνουν υποστηρίζοντας πως οι συμβάσεις του κ. Τσοχατζόπουλου είναι αυτές που έφεραν το αποτέλεσμα της μη παραλαβής των υποβρυχίων.

Εκείνη τη στιγμή, ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθύνθηκε στους συνηγόρους πολιτικής αγωγής κατηγορώντας τους για συκοφαντία ««Είστε συκοφάντες, ψεύτες, άσχετοι, είστε σε διατεταγμένοι υπηρεσία. Είναι προσβολή, δεν έχετε το δικαίωμα, είναι ύβρεις αυτά που λέτε είναι συκοφαντίες και λάσπη».

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο:

Πολιτική Αγωγή: Σιγά μην είναι συκοφαντία και λάσπη η αλήθεια

Άκης Τσοχατζόπουλος: Πρακτοράκι, πράκτορες. Αυτά είναι χυδαίες και απαράδεκτες ύβρεις.

Πολιτική Αγωγή: Έχουμε φάει τη ζωή μας σε αυτές τις συμβάσεις.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Να τελειώνει η υπόθεση, να πάμε στα δικαστήρια, θα σας κάνω αγωγή. Οι συμβάσεις ήταν άψογες, οι καλύτερες.

Νίκος Ζήγρας προς Άκη Τσοχατζόπουλο: Ομολόγησε να τελειώνουμε.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Κύριε εσύ είσαι άρρωστος

Στ. Γκαρίπης:(υπεράσπιση Ζήγρα): Έχετε δει ποτέ τον κ. Ζήγρα; Είχατε ακούσει ότι έκανε ποτέ κάποια προσπάθεια να αγάσει κάποιο πρόγραμμα;

Μ. Παραγιουδάκης: Όχι δε τον γνωρίζω δεν τον είδα ποτέ. Τον υπουργό μου ήξερα…

Στ. Γκαρίπης: Είδατε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα του κ. Τσοχατζόπουλου με τον κ. Σμπώκο;

Μ. Παραγιουδάκης: Είναι δυνατόν να παρακολουθώ τον πολιτικό μου προϊστάμενο, αυτά είναι προοίμοια χούντας…Αν είναι δυνατόν να τον παρακολουθώ. Αν όμως παρουσιαστεί κάτι και είναι ξεκάθαρα τότε θα εμφανιστούμε και θα του το πούμε. Αλλιώς θα παραιτηθούμε.

Σχετικά άρθρα