ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στην οικογένεια Γιακουμάκη για την απόφαση της Σχολής

Οργή στην οικογένεια Γιακουμάκη για την απόφαση της Σχολής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Ιωάννινα,

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σχετικά με την απλή επίπληξη που έγινε από τη νέα διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής στους μαθητές που φέρονται να ασκούσαν βία στον 20χρονο φοιτητή.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σιώμος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και εκτός όλων των άλλων μετέφερε και τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει η οικογένεια του Βαγγέλη.

«Πήγαμε στη σχολή και ρωτήσαμε τη νέα διεύθυνση να μας εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης της τιμωρίας των μαθητών που φέρονται να συμμετέχουν σε επεισόδια βίας εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτοί οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με διαγωγή κοσμιοτάτη. Η διευθύντρια, αλλά και οι καθηγητές δεν έκαναν καμία δήλωση για την απόφαση που πήραν. Από παράγοντα του οργανισμού ΕΛΓΟ Δήμητρα, προκύπτει πως ο οργανισμός είναι ενοχλημένος από αυτή την απόφαση, αλλά και από τη μη αποστολή των πρακτικών της συνεδρίασης των καθηγητών.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως η νέα διοίκηση δεν γνώριζε ποιοι μαθητές ξεσπούσαν βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τίθενται κάποια ερωτήματα. Ποιες οι ενέργειες της νέας διεύθυνσης της σχολής πριν συνεδριάσουν οι καθηγητές. Ζήτησαν από τον οργανισμό να τους δώσουν στοιχεία του πορίσματος; Έκαναν αίτημα στην εισαγγελία Ιωαννίνων να λάβουν γνώση του αποδεικτικού υλικού, ώστε να προχωρήσουν στην τιμώρηση των μαθητών που εμπλέκονται; Την ώρα που η ποινική δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, γιατί βιάστηκαν να συνεδριάσουν και να τιμωρήσουν τους μαθητές με απλή επίπληξη, αφού σε λίγες ημέρες θα γνώριζαν αν υπάρχουν νέες ποινικές διώξεις και σε ποιους, ώστε οι μαθητές να μην αποφοιτήσουν από τη σχολή με διαγωγή κοσμιωτάτη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μου εξέφρασε την οργή της οικογένειας για αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως η οικογένεια θα περιμένει να ενημερωθεί για το ποιοι μαθητές αντιμετωπίστηκαν με επίπληξη και εφόσον πρόκειται για τα άτομα που κατά την προκαταρκτική διαδικασία φέρονται να είναι αναμεμειγμένα σε αξιόποινες πράξεις σε βάρος του Βαγγέλη, τότε θα προχωρήσει άμεσα στην αναζήτηση ευθυνών».

Πηγή: newsbomb

Σχετικά άρθρα