Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμφιλιωτική απόφαση για τους εργαζομένους στο «Πεντελικόν»

Συμφιλιωτική απόφαση για τους εργαζομένους στο «Πεντελικόν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ξενοδοχεία, Υπουργείο Εργασίας,

Τη συμφιλιωτική διαδικασία όπως προβλέπει ο νόμος ξεκίνησε σήμερα το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τους εργαζομένους στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», έπειτα από αίτημα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Αττικής.

Το υπουργείο ενέμεινε στη διατήρηση των τυπικών χαρακτηριστικών της διαδικασίας της τριμερούς διαβούλευσης, προκειμένου να διασφαλίσει την εγκυρότητά της και την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Όμως τελικά, η τριμερής συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της μη προσέλευσης του αγοραστή του ακινήτου, στο οποίο λειτουργούσε, μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, η ξενοδοχειακή μονάδα.

Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου και το σύνολο των εργαζομένων που συγκεντρώθηκαν έγιναν δεκτοί από εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου σε μια δίωρη συνάντηση. Εκεί συζητήθηκαν διεξοδικά η κατάσταση των εργαζομένων, τα αιτήματά τους και οι δυνατότητες παρέμβασης του υπουργείου.

Το υπουργείο Εργασίας δεσμεύτηκε να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους εργαζόμενου.

Σχετικά άρθρα