Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια – Έκαψαν τρόλεϊ

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια – Έκαψαν τρόλεϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Εξάρχεια, Επίθεση Μολότοφ, Τρόλεϊ,

Επεισόδια σημειώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, στα Εξάρχεια, μετά από πορεία αντιεξουσιαστών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα αντιεξουσιαστών μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, σταμάτησε ένα εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασε τον κόσμο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά, με αποτέλεσμα το τρόλεϊ να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

Ακολούθως η ομάδα των πενήντα περίπου ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο και μέσω της πύλης της Τοσίτσα βγαίνουν και πετούν μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται εκεί.

Μέχρι το απόγευμα , το καμένο όχημα παρέμενε έξω από το Πολυτεχνείο καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ κάθε φορά που πλησιάζουν οι εργαζόμενοι για να το απομακρύνουν.

«Τρέμει η ψυχή μας» κάθε φορά που περνάμε από το Πολυτεχνείο, λέει εκπρόσωπος των εργαζομένων για το περιστατικό, ενώ επισημαίνει πως τα οχήματα συντηρούνται με πολύ κόπο, λόγω των περικοπών και πλέον το έργο τους δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο.

Σχετικά άρθρα