Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπρησμός στο Πρωτοδικείο Ρόδου, συναγερμός στις τοπικές Αρχές

Εμπρησμός στο Πρωτοδικείο Ρόδου, συναγερμός στις τοπικές Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπρησμός, Πρωτοδικείο Ρόδου, Ρόδος,

Συναγερμός έχει σημάνει στις τοπικές Αρχές της Ρόδου από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, η οποία αποδίδεται σε εμπρηστική ενέργεια.

Η αίθουσα 1 του Πρωτοδικείου Ρόδου παραδόθηκε στις φλόγες κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Αστυνομία, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός για το πως ακριβώς έγινε το περιστατικό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ροδιακή”.

“Ποιός ή ποιοί κινήθηκαν με τέτοιο σχέδιο καταφέρνοντας, ενώ το δικαστήριο ήταν ήδη ανοικτό, να μπουν ανενόχλητοι στην αίθουσα συνεδριάσεων, να βάλουν φωτιά και να αφήσουν και απειλητικό σημείωμα που μιλούσε για δικαιοσύνη, εξαπολύοντας παράλληλα ύβρις προς τους δικαστές και τους εισαγγελείς;”, γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο αξιωματικών της ασφάλειας Ρόδου και του ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από τα έδρανα στο αριστερό μέρος της αίθουσας.

Βαριά θλίψη πάντως, προκάλεσε η ολοσχερής καταστροφή της εικόνας Του Εσταυρωμένου, πάνω ακριβώς από την έδρα, που ήταν ανεκτίμητης αξίας και μοναδικής ομορφιάς, αναφέρει η εφημερίδα “Ροδιακή” που δημοσιεύει και τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα