Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγωνία για τον 5χρονο που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά

Αγωνία για τον 5χρονο που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιωάννινα, Νοσοκομείο Χατζηκώστα, Παιδική Χαρά,

Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα νοσηλεύεται το αγόρι πεντέμισι ετών που ακρωτηριάστηκε κάνοντας τσουλήθρα σε παιδική χαρά στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αντίχειρας του παιδιού εγκλωβίστηκε μεταξύ της λαμαρίνας της τσουλήθρας και μιας ξύλινης κατασκευής.

Οι χειρουργοί του νοσοκομείου υπέβαλαν τον μικρό σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση καταφέρνοντας να συγκολλήσουν το δάχτυλο.

Ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς θα φανεί εάν η επέμβαση ήταν επιτυχής. Πληροφορίες αναφέρουν έγινε αυτοψία στον χώρο και το πρωί το Πάρκο κλειδώθηκε.

Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, έγινε γνωστό πως στη συγκεκριμένη τσουλήθρα, ανάμεσα στο ξύλο που καθόταν το παιδάκι και τη λαμαρίνα της τσουλήθρας υπήρχε ένα κενό, που στάθηκε μοιραίο, καθώς εκεί πιάστηκε και ακρωτηριάστηκε το δάχτυλό του.

Μέχρι και αυτή την ώρα, από το Δήμο Ιωαννιτών, δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, όμως η κείμενη νομοθεσία είναι σαφής και επιβάλλει τα όργανα των παιδικών χαρών, είτε να έχουν πιστοποιηθεί για την ασφαλή τους λειτουργία, είτε να ξηλώνονται.

Σχετικά άρθρα