Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γέννησε δίδυμα μέσα σε δουλεμπορικό στο Αιγαίο

Γέννησε δίδυμα μέσα σε δουλεμπορικό στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γέννα, Εγκυμοσύνη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Μέσα σε δουλεμπορικό, στο οποίο επιβιβάστηκε από τα τουρκικά παράλια μαζί με άλλους 36 μετανάστες, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της μία γυναίκα από το Καμερούν.

Η λέμβος κινδύνευσε να βυθιστεί ανοιχτά του Αγαθονησίου. Όλοι οι μετανάστες διασώθηκαν, ενώ η γυναίκα και τα νεογνά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι λιμενικοί είδαν μια πνευστή λέμβο να κινδυνεύει και κάποιους μετανάστες να βρίσκονται ήδη στη θάλασσα. Πλησιάζοντας και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης, η 33χρονη έφερνε στον κόσμο πρόωρα, και ενώ διήνυε την 33η εβδομάδα κύησης, δύο αγοράκια.

Τα δίδυμα 1.800 γραμμαρίων και 1.820 γραμμαρίων αντίστοιχα, μαζί με τους γονείς τους και άλλες τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σάμο και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί κινητοποιήθηκαν άμεσα γιατροί και νοσηλευτές, τοποθετήθηκαν άμεσα σε θερμοκοιτίδα τα δυο νεογέννητα, ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην μητέρα. Εν συνεχεία, και για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σχετικά άρθρα