Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια με ΜΑΤ και μπαχαλάκηδες στα Προπύλαια στην Αθήνα

Επεισόδια με ΜΑΤ και μπαχαλάκηδες στα Προπύλαια στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καταλήψεις, Κατάληψη, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης),

Επεισόδια με ΜΑΤ και μπαχαλάκηδες, που αυτοσυστήνονται ως αντιεξουσιαστές, ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης.

Φρικιά και άλλοι προβοκάτορες επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που εμποδίζουν να μπουν νέοι “καταληψίες” στο εσωτερικό της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

epeisodia Μπαχαλάκηδες επιτίθενται στα ΜΑΤ έξω από τα Προπύλαια. Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Twitter ο δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός.

Από ό,τι φαίνεται οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εντολές να κάθονται και να τρώνε ξύλο και πέτρες από τα φρικιά.

Για λόγο ακατανόητο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κυβέρνηση “προστατεύουν” τους ανθρώπους που ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κατήγγειλε ως “μισθωμένους μπαχαλάκηδες”.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κυκλοφορία στην οδό Πανεπιστημίου έχει διακοπεί, από νωρίς, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση εναντίον των μεταλλείων.

Ενημέρωση 19.05: Κυνηγητό δυνάμεων των ΜΑΤ με αντιεξουσιαστές στα Προπύλαια. Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, για να απομακρύνουν κουκουλοφόρους που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και πετούσαν πέτρες και καδρόνια στους άνδρες της αστυνομίας.

Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις της αστυνομίας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν το κτήριο που τελεί υπό κατάληψη από 15 άτομα για 18η ημέρα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές προς την πλευρά της πλατείας Ομονοίας. Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους στη συμβολή Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους.

Παράλληλα, η αστυνομία απομάκρυνε από το σημείο τους περίπου 400 πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί λίγο νωρίτερα στα Προπύλαια, διαφωνώντας στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Σχετικά άρθρα