Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Παλλήνης

Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Παλλήνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Καρράς, Δημοτικό Συμβούλιο, Παλλήνη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σε ρινγκ μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο της Παλλήνης θυμίζοντας τις απείρου κάλλους σκηνές που έχουμε δει να διαδραματίζονται σε ασιατικά κοινοβούλια.

Το περιστατικό βίας εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Νωρίτερα είχε συζητηθεί ένα θέμα που αφορούσε τους καταστηματάρχες του Γέρακα και μεταξύ άλλων την καταβολή του λεγόμενου τέλους κατάληψης από αυτούς προς τον δήμο.

Η σχετική συζήτηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 11.30 το βράδυ και τα πνεύματα έδειχναν ήρεμα.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 12.30 ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρράς (εικόνα) άρχισε να συνομιλεί ήρεμα με συγκεκριμένο καταστηματάρχη.

Κάποια στιγμή, χωρίς να γίνει κατανοητό το γιατί, οι δύο άνδρες άρχισαν να ανταλλάσσουν ύβρεις.

Και αμέσως μετά πιάστηκαν στα χέρια με τον ένα καταφέρνει χτυπήματα στον άλλο.

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο και διακόπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ ο κ. Καρράς ήταν πλέον αιμόφυρτος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Γιαννουσόπουλος – γιατρός ουρολόγος – ανέλαβε να μεταφέρει τον τραυματία για τις πρώτες βοήθειες.

Πάντως όπως επεσήμαναν στο notioanatolika.gr ο τραυματίας ζήτησε να μη δοθεί συνέχεια στο βίαιο επεισόδιο και να μην κληθεί η αστυνομία.

Μόλις ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα η συνεδρίαση συνεχίστηκε υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του σώματος Νεκτάριου Καλαντζή.

Στο θέμα έδωσε συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο το οποίο με ομόφωνη απόφασή του και χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρά λόγια καταδίκασε «την τραμπούκικη συμπεριφορά, την αναιτιολόγητη και προκλητική επίθεση και το σοβαρό τραυματισμό του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Καρρά» από τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη.

Σχετικά άρθρα