Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανενόχλητοι βεβήλωσαν τη Βουλή βρίζοντας τη Δημοκρατία

Ανενόχλητοι βεβήλωσαν τη Βουλή βρίζοντας τη Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Βουλή των Ελλήνων,

Ανενόχλητοι κουκουλοφόροι μπόρεσαν, αφέθηκαν, να βανδαλίσουν το κτίριο της Βουλής γράφοντας συνθήματα με σπρέι στους εξωτερικούς χώρους της Βουλής.

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε για μια ακόμη φορά σε πεδίο μάχης το απόγευμα της Τρίτης, μετά από πορεία διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών. Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, με τα πράγματα να ηρεμούν αργά το βράδυ…

Την Τετάρτη, με το πρώτο φως της ημέρας, η πόλη βανδαλισμένη. Συνθήματα παντού, ακόμη και στους τοίχους έξω από τη Βουλή και στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

«Πόλεμος στη Δημοκρατία», «Μπουρλότο και φωτιές σε όλες τις φυλακές», «Μπάτσοι θα σας φάνε τα παιδιά σας», «Καμία ανοχή στις φυλακές τύπου Γ’», «Να καεί η Βουλή», «Φωτιά σε κράτος και κεφάλαιο», «Φωτιά σε κράτη και φυλακές», είναι μόνο μερικά από τα συνθήματα που έγραψαν με σπρέι οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι κάποια από τα μηνύματά τους τα έγραψαν και στην αγγλική γλώσσα.

Η απορία εύλογη: γιατί αυτοί οι εχθροί της Δημοκρατίας (κατά δήλωσή τους) μπόρεσαν ανενόχλητοι να βρομίσουν τον ναό της Δημοκρατίας;

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, συνεργεία του δήμου Αθηναίων έχουν ξεκινήσει να καθαρίζουν τα συνθήματα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης.

Σχετικά άρθρα