Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι λέει η Δανάη Στράτου για τα σπίτια που νοίκιαζε σε Πλάκα και Αίγινα

Τι λέει η Δανάη Στράτου για τα σπίτια που νοίκιαζε σε Πλάκα και Αίγινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου, ΕΟΤ, Πλάκα,

Τη δική της εκδοχή για τα σπίτια που ενοικίαζε έδωσε με επιστολή της η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η κα. Στράτου δεν είχε λάβει τη σχετική άδεια από τον ΕΟΤ.

Το πιστοποιητικό που επιτρέπει στον κάθε ιδιοκτήτη να νοικιάζει νόμιμα το ακίνητό του και να δηλώνει τα χρήματα που εισπράττει στην αρμόδια ΔΟΥ.

Το κόστος έκδοσής του δεν ξεπερνά συνήθως τα 500 ευρώ και η έκδοσή του γίνεται μέσα σε δέκα ημέρες.

Τι αναφέρει η Δανάη Στράτου στην επιστολή της

«Τα τελευταία δύο χρόνια έλειπα στην Αμερική. Το σπίτι στην Αίγινα μού ανήκει. Χτίστηκε πριν 15 χρόνια σε οικόπεδο που μου παραχωρήθηκε από τους γονείς μου. Το σπίτι στην Αθήνα (περιοχή Μακρυγιάννη), στο οποίο διαμέναμε μέχρι πρόσφατα, ανήκει στη μητέρα μου. Νοίκιασα το σπίτι στην Αίγινα μία φορά, για μόνο δέκα μέρες, το καλοκαίρι του 2014 μέσω της γνωστής ιστοσελίδας AirBnB. (καμία ενοικίαση δεν προέκυψε από άλλες ιστοσελίδες στις οποίες εμφανίστηκε το σπίτι.) Προφανώς τα έσοδα από αυτή την ενοικίαση θα δηλωθούν στη φορολογική μου δήλωση το 2015. Σχετικά με το σήμα του ΕΟΤ αγνοούσα την ύπαρξή του και ως προς αυτό θα κάνω κάθε νόμιμη ενέργεια. Τέλος, να επισημάνω ότι σύζυγός μου ποτέ δεν μίλησε σε δημοσιογράφο για αυτά τα ζητήματα, ούτε και εξουσιοδότησε κανέναν να μιλήσει γι’ αυτά».

Σχετικά άρθρα