Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν από την Σκότλαντ Γιαρντ Γριβέας και Βάτσικα

Συνελήφθησαν από την Σκότλαντ Γιαρντ Γριβέας και Βάτσικα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Φιλιππίδης, Αναστασία Βάτσικα, Αστυνομία, Κυριάκος Γριβέας, Σκότλαντ Γιαρντ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,

Στα χέρια της Σκότλαντ Γιαρντ, στο Λονδίνο, βρίσκονται  ο 50χρονος Κυριάκος Γριβέας και η 54χρονη Αναστασία Βάτσικα. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του ΤΤ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοσή τους στην Ελλάδα.

«Ο τόπος διαμονής του κ. Γριβέα και της κ. Βάτσικα ήταν γνωστός στις βρετανικές αρχές, τις οποίες οι ίδιοι είχαν ενημερώσει γραπτά και προφορικά. Σήμερα εμφανίστηκαν ενώπιόν τους σε προκαθορισμένο ραντεβού», δηλώνει ο Γεώργιος Στ. Καψής στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  πληρεξούσιος δικηγόρος των Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Σε σχέση με όσα διακινούνται στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, θέλω να δηλώσω ότι, ενώ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δημιουργούν επικίνδυνα αρνητικό κλίμα σε βάρος των εντολέων μου για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, πριν κριθούν από τη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύονται.

Οι κατηγορίες σε βάρος τους αφορούν άμεση συνέργεια στα κακουργήματα, που φέρονται ότι διέπραξαν ο πρώην πρόεδρος του τραπεζικού ιδρύματος Άγγελος Φιλιππίδης και τα μέλη της διοίκησης της τράπεζας, που τους χορήγησαν τα επίμαχα δάνεια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο συμβάσεις ομολογιακών δανείων, τις οποίες το Τ.Τ. σύναψε στις 23 Μαρτίου και στις 12 Αυγούστου 2009 για ποσά 7.000.000 και 10.000.000 ευρώ αντίστοιχα, με την εταιρεία «C and C International», συμφερόντων των επιχειρηματιών Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα