Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεσαιωνικός βασανισμός μαθητή από δάσκαλο στην Άρτα

Μεσαιωνικός βασανισμός μαθητή από δάσκαλο στην Άρτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρτα, Αστυνομία, Δάσκαλος,

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Άρτας από την καταγγελία ότι ένας δάσκαλος προέτρεψε τους συμμαθητές ενός 8χρονου αγοριού να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.

Ο 50χρονος κρατείται από το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιανουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Άρτας και θα οδηγηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα του μαθητή, ο οποίος φοιτεί στη δευτέρα Δημοτικού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του 8χρονου στους αστυνομικούς, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το 8χρονο παιδί της και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, ένας – ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Η διευθύντρια του σχολείου, Κλ. Βασιλείου δήλωσε ότι ο δάσκαλος που έκανε αυτή την ενέργεια έκανε αναπλήρωση ωραρίου της δασκάλας του 8χρονου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Ν. Τριανταφυλλάκης, ο δάσκαλος έχει κινητικά προβλήματα και πάντα βάζει παιδιά να φυλάνε την πόρτα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η “τιμωρία” έγινε επειδή το 8χρονο αγόρι ήθελε να βγει από την τάξη.

Ο κ. Τριανταφυλλάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του στο παρελθόν, καθώς υπήρχαν μεμονωμένες καταγγελίες και για άλλα περιστατικά κατά τη θητεία του στο ίδιο σχολείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο μικρός μαθητής γύρισε έντρομος το μεσημέρι στο σπίτι του και είπε όλα όσα συνέβησαν στην μητέρα του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Άρτας.

Εκεί, η γνωμάτευση των γιατρών αναφέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του 8χρονου.

Σχετικά άρθρα