Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένταση στο Αριστοτέλειο- Φοιτητές τραυμάτισαν φύλακα

Ένταση στο Αριστοτέλειο- Φοιτητές τραυμάτισαν φύλακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Φοιτητές,

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αφού κουκουλοφόροι επιχείρησαν να μπουν στη Σύγκλητο.

Αποτέλεσμα της έντασης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί αιμόφυρτος και υποβασταζόμενος από συναδέλφους του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ένας φύλακας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης βρέθηκε στον δρόμο κάποιων εκ των φοιτητών που επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η Σύγκλητος του ιδρύματος.

Περισσότεροι από 100 φοιτητές των ΕΑΑΚ εισέβαλαν στο κτίριο της Διοίκησης, ενώ εν συνεχεία έσπασαν την πόρτα που οδηγεί στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Σκοπός των φοιτητών ήταν να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της Συγκλήτου και να καταγγείλουν τον αποκλεισμό τους από αυτήν.

Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ και αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών, Θεόδωρος Λαόπουλος, δήλώσε ότι η κατάσταση που επικρατεί στον 7ο όροφο της Πρυτανείας είναι τραγική, ενώ μέλη της Συγκλήτου ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, κρίνοντας ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Σχετικά άρθρα