ΤζιχαντιστέςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό για τρεις ώρες η Αθήνα την Πέμπτη

Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό για τρεις ώρες η Αθήνα την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό,

Τρίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, πραγματοποιούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του μετρό της Αθήνας, που παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός).

Παράλληλα, σύμφωνα με τους ίδιους, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης – επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του ηλεκτρικού.

Τέλος, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν: «Παρά τις όποιες οχλήσεις μας, η Διοίκηση της Εταιρείας δείχνει μία περίεργη στάση, δείχνοντάς μας ότι ή δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα ή ότι τα θεωρεί μικρής σημασίας».

Επίσης, καλούν «τη ΣΤΑ.ΣΥ. και τους εμπλεκόμενους πολιτικούς προϊστάμενους, αφού δώσουν επαρκείς εξηγήσεις, να λάβουν κάθε μέριμνα, ώστε να αποφευχθούν “παρατράγουδα” που θα θίξουν τη σωματική ακεραιότητα προσωπικού ή επιβατών».

Σχετικά άρθρα