Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Με κατηγορούν ότι σκότωσα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη” (βίντεο)

“Με κατηγορούν ότι σκότωσα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Βίντεο, Ιωάννινα, Τατιάνα Στεφανίδου,

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολούθησε την τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Γιακουμάκη, ένας εκ των φερόμενων στο διαδίκτυο ως υπαίτιο του bullying που φέρεται να οδήγησε τον αδικοχαμένο Βαγγέλη στο απονενοημένο διάβημα παρενέβη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Με κατηγορούν ότι εγώ είμαι που σκότωσα το Βαγγέλη» σημειώνει ένας εκ των εικονιζόμενων στη φωτογραφία που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και στην οποία αναγράφεται ότι «αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Γιακουμάκη».

«Εμείς βγαίναμε κάθε μέρα μαζί. Με έχουν κατηγορήσει ότι τραβούσα με ιμάντα τον Βαγγέλη» είπε ο 20χρονος Αντρέας, απορρίπτοντας τις διαδικτυακές καταγγελίες.

«Εμείς είμασταν στο σινεμά. Με παρουσιάζουν τραμπούκο αλλά δεν είμαι. Είμαι πρωτοετής και ήμουν φίλος του» πρόσθεσε ο Αντρέας, διευκρινίζοντας ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν τους είχε πει τίποτα απολύτως.

Ερωτηθείς κατά πόσο συνέβαιναν αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την Τατιάνα Στεφανίδου, ο πρωτοετής φοιτητής σημείωσε ότι όσο ήταν αυτός παρών δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να ξέρει τι γινόταν απουσία του.

Σχετικά άρθρα