Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Έμποροι, Παναγής Καρέλλας,

Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας θα εφαρμοστεί το αμέσως επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας και ευταξίας, την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των Αθηναίων και την ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου της καθημερινότητάς τους.

Η εφαρμογή του θα αφορά ειδικότερα τις περιοχές των Αστυνομικών Τμημάτων Ομονοίας, Ακροπόλεως, Εξαρχείων, Αγίου Παντελεήμονα και Κυψέλης.

Στα βασικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνονται εντατικές αστυνομικές δραστηριότητες όλο το 24ωρο, ανάπτυξη πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας, επιχειρήσεις στοχευμένου χαρακτήρα (όπως ομάδα παραεμπορίου, ναρκωτικών, επαιτείας, εκδιδομένων γυναικών), συμπληρωματική δραστηριοποίηση ειδικών επιχειρησιακών μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ) για την υποστήριξη των προαναφερομένων δράσεων.

Την ικανοποίηση του για το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση του κέντρου της πρωτεύουσας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Παναγής Καρέλλας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι στη φιλοσοφία του σχεδίου περιλαμβάνονται πάγιες και διαχρονικές θέσεις του συλλόγου μας, που στοχεύουν στην αναβάθμιση της Αθήνας και της αγοράς της και στην ανάδειξη της πρωτεύουσας σ’ ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση υλοποίησης του σχεδίου.

Σχετικά άρθρα