Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η 79χρονη με τριπλό μπάι πας που είχαν συλλάβει για χρέος που είχε… παραγραφεί!

Αυτή είναι η 79χρονη με τριπλό μπάι πας που είχαν συλλάβει για χρέος που είχε… παραγραφεί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EXTRA 3, Άκης Παυλόπουλος, Αστυνομία, Βασίλης Καπερνάρος, Δημήτρης Στρατούλης, Πρόσωπα της Κρίσης, Χαλκίδα,

Η περιπέτεια της γιαγούλας που βλέπετε έγινε ευρύτερα γνωστή όταν η κόρη της τηλεφώνησε στο δελτίο ειδήσεων του EXTRA 3, να ζητήσει τη βοήθεια των δημοσιογράφων.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την κόρη, η οποία τα έλεγε στον αέρα του EXTRA 3 προσπαθώντας να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των αρμοδίων και της κοινής γνώμης, την Τρίτη 4 Μαρτίου πήγε με την 79χρονη μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας για να βγάλει η ηλικιωμένη γυναίκα καινούργια ταυτότητα.

Εκεί οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις έκπληκτες γυναίκες ότι εις βάρος της εικονιζόμενης 79χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για χρέη προ 12 ετών στο ΤΕΒΕ που με τις προσαυξήσεις είχαν φτάσει στα 5.000. Όταν έγινε γνωστό στους αστυνομικούς ότι η 79χρονη ήταν πρόσφατα χειρουργημένη, με τριπλό μπάι πας, οι ίδιοι επικοινώνησαν με τον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να μην κρατηθεί, αλλά η… τυφλή Δικαιοσύνη αποφάσισε να εφαρμόσει όλο το γράμμα του νόμου πάνω σε αυτή τη γυναίκα…

Αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να κρατηθεί, ευτυχώς οι αστυνομικοί δεν την έβαλαν σε κελί, την κρατούσαν σε κάποιο γραφείο και η κόρη της μην μπορώντας να βγάλει άκρη τηλεφώνησε στο EXTRA 3. Ο Άκης Παυλόπουλος την έβγαλε στον αέρα του δελτίου και έγινε χαμός, με διαφόρους αναίσθητους και απαράδεκτους κυβερνητικούς να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Μόνο ο Δημήτρης Στρατούλης, από τους πολιτικούς που ήταν στο πάνελ, έγινε έξαλλος και ζήτησε την άμεση αποφυλάκιση της γυναίκας.

Τελικά, το επόμενο πρωί, όπως γράφει το eviazoom.blogspot.gr, αποδείχτηκε ότι το χρέος της γυναίκας είχε παραγραφεί και αφέθηκε ελεύθερη δίχως να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Και εδώ ερχόμαστε το πραγματικό νόημα της Δικαιοσύνης. Η γυναίκα αυτή, σε προχωρημένη ηλικία και προσφάτως εγχειρισμένη, κρατήθηκε, ξεφτιλίστηκε και τέθηκε σε κίνδυνο η εύθραυστη υγεία της από ένα λάθος του κράτους και της Δικαιοσύνης; Μάλιστα… Δίκαιο και σωστό είναι λοιπόν, αυτή η γυναίκα να αποζημιωθεί για την περιπέτειά της από το κράτος και από τους λειτουργούς που με ευθύνη τους ταλανίστηκε.

Δεν μπορείς κύριε, είτε είσαι εισαγγελέας, είτε είσαι ο θεός ο ίδιος, να ταλαιπωρείς έναν αθώο άνθρωπο και μετά ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Ευτυχώς, στεκόμαστε στη δημόσια δήλωση του Βασίλη Καπερνάρου, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο δελτίο του EXTRA 3 δεσμεύθηκε ότι θα καταγγείλει τον εισαγγελέα που ταλαιπώρησε αυτή τη γυναίκα στον Άρειο Πάγο.

Για να δούμε… Γιατί εμείς, εδώ στο tribune, θυμόμαστε και επανερχόμαστε…

Σχετικά άρθρα