Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίδομα ενοικίου έως 220 ευρώ σε 30.000 νοικοκυριά

Επίδομα ενοικίου έως 220 ευρώ σε 30.000 νοικοκυριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίδομα Ενοικίου, Επίδομα Σίτισης, Θεανώ Φωτίου,

Επίδομα ενοικίου, από 70 έως 220 ευρώ θα λάβουν περίπου 30.000 νοικοκυριά, εξήγγειλε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Για τις επανασυνδέσεις ρεύματος, η κ. Φωτίου είπε ότι αφορά κύριες κατοικίες που οι παροχές είχαν διακοπεί μέχρι 31/12/2014, θα γίνουν χωρίς επιβάρυνση και ανεξάρτητα αν χρωστά ή όχι κανείς στη ΔΕΗ. Εξήγησε ακόμη ότι θα δοθούν στους δικαιούχους έως 300 κιλοβατόρες το μήνα έως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με την Θεανώ Φωτίου εντός Απριλίου θα εκδοθεί η προκήρυξη για την έναρξη των αιτήσεων όσων δικαιούνται βοήθειας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση ,ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στις οικογένειες με παιδιά και ότι θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια αλλά όχι τεκμήρια.

Τέλος σχετικά με το επίδομα σίτισης η κ. Φωτίου επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί μέσω μιας κάρτας που θα δημιουργηθεί, με την οποία, όπως είπε, οι δικαιούχοι θα παίρνουν αποκλειστικά τροφή.

Σχετικά άρθρα