Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επτά διαμερίσματα στις φλόγες με οκτώ εγκλωβισμένους στο Χαλάνδρι

Επτά διαμερίσματα στις φλόγες με οκτώ εγκλωβισμένους στο Χαλάνδρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Χαλάνδρι,

Ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι καταστράφηκε, άλλα έξι έπαθαν ζημιές, άγνωστος αριθμός κατοικίδιων ζώων κάηκαν ή έπαθαν εγκαύματα και οκτώ άνθρωποι απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια της Πυροσβαστικής, από πολυκατοικία στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα, στην οδό Παύλου Μελά 29 στο Χαλάνδρι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα 1ου ορόφου εξαόροφης πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένει ένα ζευγάρι.

Οι ένοικοι, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, είχαν μαζέψει πολλά παλιά αντικείμενα μέσα στο σπίτι, ενώ είχαν και κατοικίδια, σκυλιά και γάτες.

Λόγω των πολλών αντικειμένων η φωτιά που ξέσπασε πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Επιτόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, οι οποίοι απομάκρυναν πρώτα σώους οκτώ από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα που ήταν την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα. Τα ζωάκια όμως εγκλωβίστηκαν και κάηκαν ή έπαθαν εγκαύματα.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού όμως κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα, ενώ έπαθαν ζημιές, εξωτερικα κυρίως, άλλα πέντε υπερκείμενα διαμερίσματα.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σχετικά άρθρα