Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβλήματα από το χιόνι στην Αττική – Ποια σχολεία μένουν κλειστά

Προβλήματα από το χιόνι στην Αττική – Ποια σχολεία μένουν κλειστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός, Σχολεία, Χιόνι, Χιόνια,

Προβλήματα προκάλεσε σε πολλές περιοχές της Αττικής η ξαφνική χιονόπτωση το βράδυ της Τετάρτης.

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα βόρεια προάστια, κυρίως στην Πεντέλη, την Παλλήνη, στο Χολαργό, το Μαρούσι, τον Άγιο Στέφανο, την Κηφισιά και τη Φιλοθέη, ενώ χιόνισε ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστά σχολεία

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα λειτουργήσουν με απόφαση του δημάρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

Επίσης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Πεντέλης (Παλαιά Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Μελίσσια) θα παραμείνουν κλειστά.

Προβλήματα στους δρόμους

Η χιονόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Κλειστές παρεμένουν η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Ν.Μάκρης, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου έως στη Διασταύρωση Αγ.Πέτρου, και η Λ.Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς Καζίνο.

Λόγω της χιονόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών από το 4ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Θήβα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Πέμπτη προβλέπονται ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, οι οποίες από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Σχετικά άρθρα