Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κακοκαιρία στην Κρήτη συνεχίζεται

Η κακοκαιρία στην Κρήτη συνεχίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνεμοι, Καιρός, Κρήτη, Χιόνια,

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ανατολική Κρήτη, αλλά με σημάδια ύφεσης αφού κόπασαν οι θυελλώδεις άνεμοι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των ημιορεινών περιοχών διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ωστόσο, οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, λόγω της αυξημένης ολισθηρότητας και του παγετού.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία- νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια- στις παρακάτω περιοχές του δήμου Ηρακλείου: Άγιος Μύρων, Άνω και Κάτω Ασίτες, Βενεράτο, Δαφνές, Καρκαδιώτισσα, Προφήτης Ηλίας, Κυπαρίσσι, Άγιος Σύλλας καθώς και το 70ο Νηπιαγωγείο στην περιοχή της Παπαναστασίου λόγω τεχνικών προβλημάτων εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Επίσης, κλειστά παραμένουν το 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα, το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κρουσώνα, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρουσώνα και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μαράθου στον δήμο Μαλεβιζίου.

Κλειστά, επιπλέον, είναι τα σχολεία και στα χωριά του δήμου Βιάννου, αλλά και του δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, όπως επίσης τα σχολεία της Ελιάς και του Μοχού στον δήμο Χερσονήσου και τα σχολεία στο οροπέδιο Λασιθίου.

Εξ αιτίας της μικρής εξασθένισης των θυελλωδών ανέμων, τα πλοία αναχώρησαν από το λιμάνι του Ηρακλείου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγονται και οι πτήσεις των αεροσκαφών από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα