Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΕΠΕ: Πρόστιμα 115.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία

ΣΕΠΕ: Πρόστιμα 115.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανασφάλιστη Εργασία, Εργασία, Πρόστιμα, Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας,

Πρόστιμα άνω των 115.500 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία επέβαλε την Παρασκευή το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε δύο επιχειρήσεις κατασκευής ενδυμάτων με το σύστημα «φασόν», στη Νέα Ιωνία και στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας και την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας, χθες το πρωί, διενεργήθηκαν έλεγχοι στις αυτές δύο επιχειρήσεις.

Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Προστασίας Οικονομίας και Κοινωνικής και Ανασφάλιστης Εργασίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Σ.ΕΠ.Ε., πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στις παραπάνω επιχειρήσεις και διαπιστώθηκε ότι από τους εργαζόμενους που απασχολούσαν, 11 αλλοδαποί ήταν ανασφάλιστοι, ενώ δεν κατείχαν την απαιτούμενη άδεια εργασίας.

Για τις παραβάσεις της ανασφάλιστης εργασίας, επιβλήθηκαν άμεσα από το Σ.ΕΠ.Ε. οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις, το ύψος των οποίων ξεπερνά τις 115.500 ευρώ.

Σχετικά άρθρα