Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φιάλη υγραερίου ισοπέδωσε καφετέρια στην Αμφιλοχία – 13 τραυματίες (βίντεο)

Φιάλη υγραερίου ισοπέδωσε καφετέρια στην Αμφιλοχία – 13 τραυματίες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφιλοχία, Βίντεο,

Τρομακτική έκρηξη ισοπέδωσε καφετέρια στην Αμφιλοχία, όταν φιάλη υγραερίου που χρησιμοποιούνταν σε σόμπα εξερράγη, στέλνοντας δεκατρία συνολικά άτομα εκ των οποίων τα τρία πολύ σοβαρά, σε νοσοκομεία της Αττικής, του Αγρινίου και της Άρτας.

Από τους τραυματίες οι εννέα μεταφέρθηκαν στο Αγρίνιο και οι τέσσερις στην Άρτα.

Από τους μεταφερθέντες στο Αγρίνιο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των δυο, ενός ηλικιωμένου και μιας γυναίκας σε ειδικές μονάδες εγκαυμάτων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ένας 80χρονος μεταφέρθηκε στο «Γ. Γεννηματάς» και μια γυναίκα 42 ετών στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Για τέσσερις ακόμη που η κατάσταση τους πάντως δεν κρίνεται σοβαρή, αποφασίστηκε να μεταφερθούν επίσης σε εξειδικευμένες μονάδες : Δυο στην Πάτρα και δυο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Αθήνας.

Τέλος δυο τραυματίες παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ ένας αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Να θυμίσουμε πως από τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Άρτα, ένας 66χρονος μεταφέρθηκε λογω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το agriniopress.gr.

Nα σημειωθεί πως η ετοιμότητα και η ανταπόκριση που υπήρξε από την νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου , απέσπασε τα εύσημα από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα