Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εννέα Έλληνες παραμένουν αγνοούμενοι από το Norman Attlantic

Εννέα Έλληνες παραμένουν αγνοούμενοι από το Norman Attlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Norman Atlantic,

Τέσσερις εβδομάδες μετά το μοιραίο ταξίδι του Norman Atlantic και οι συγγενείς 9 Ελλήνων επιβατών ζουν το δικό τους Γολγοθά καθημερινά, καθώς οι άνθρωποί τους παραμένουν αγνοούμενοι.

Οι έρευνες των ειδικών συνεργείων συνεχίζονται τόσο στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, όσο και μέσα στο ίδιο το Norman Atlantic.

Την ίδια ώρα τα ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιθέσεις από καρχαρίες σε επιβάτες που βρέθηκαν στη θάλασσα, προκαλούν φρίκη στους συγγενείς των αγνοουμένων, που δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για τους ανθρώπους τους.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», ακόμα στη λίστα των αγνοουμένων συγκαταλέγονται ο Αλέξανδρος Κουφογιώργος, ο Γιάννης Συμεωνίδης, ο Βασίλειος Τσάμης, ο Απόστολος Νικολάρας, ο Γιώργος Δούλης, ο Νίκος Σαγιρίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Καραβαγγέλης και ο Γιάννης Σοφός. Νεκροί εντοπίστηκαν ο Νίκος Παράσχης, ο Κωνσταντίνος Κουφόπουλος και ο Γεράσιμος Καζαντζίδης.

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Κουφόπουλου δήλωσε μάλιστα ότι η οικογένεια του εκλιπόντος έχει κινηθεί νομικά. Το γεγονός όμως ότι η δικογραφία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αποτελεί επιβραδυντικό παράγοντα. Ο ίδιος ρίχνει ευθύνες τόσο στις εταιρείες, όσο και στο κράτος και ζητάει να αποδοθούν εκεί όπου χρειάζεται.

Σχετικά άρθρα