Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ενδείξεις για υποκλοπές σε κόμματα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ενδείξεις για υποκλοπές σε κόμματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Παρέμβαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις ενδείξεις για υποκλοπές στα γραφεία κομμάτων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με ρεπορτάζ από τα Νέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, καταγράφηκαν από ειδική συσκευή ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη να ερευνήσει εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών κατ’ εξακολούθηση και παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό παράνομο περιουσιακό όφελος και βλάβη τρίτου.

Τα ίχνη των καταγραφών αφορούν τις τελευταίες δυο εβδομάδες και τα περισσότερα από αυτά τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλές καταγραφές εντοπίζονται στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Σχετικά άρθρα