Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί η ΔΕΗ: Κάντε αίτηση για να μην σας κόψουμε το ρεύμα

Προκαλεί η ΔΕΗ: Κάντε αίτηση για να μην σας κόψουμε το ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Λέσβος, Πυρκαγιά,

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η δικαιολογία που προβάλει η ΔΕΗ για τον τραγικό θάνατο μιας 75χρονης γυναίκας στο Κεράμι της Λέσβου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε μετά από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη από πυρκαγιά στο σπίτι της, η οποία προήλθε από μαγκάλι, που η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, αφού όπως έγινε γνωστό, εδώ και ένα χρόνο της είχαν κόψει ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω χρέους.

Η ΔΕΗ σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι στις 14.5.2013 έγινε διακοπή στην παροχή λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ωστόσο στις 17.5.2013 επανασυνδέθηκε η παροχή και στις 20.5.2013 υπεγράφη διακανονισμός για την οφειλή, ενώ παράλληλα ο πελάτης ενημερώθηκε για τη δυνατότητα ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Όμως, συνεχίζει η ΔΕΗ ο διακανονισμός δεν τηρήθηκε και στις 18/8/2013 έγινε εκ νέου διακοπή στη παροχή λόγω οφειλών.

Η παροχή, διευκρινίζει η ΔΕΗ, έκτοτε παρέμεινε σε διακοπή, ενώ ο πελάτης δεν εντάχθηκε στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Με λίγα λόγια η ΔΕΗ επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στην άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, λες και είναι τόσο δύσκολο για τους εργαζομένους της και κυρίως αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης , να βοηθούσαν την 75χρονη να κάνει την αίτηση για την οποία τις καταλογίζουν ευθύνες ότι δεν έκανε.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η άτυχη 75χρονη δεν ήθελε καλύτερη μεταχείριση. Κάποιοι άλλοι είναι προφανές ότι δεν την βοήθησαν.

Σχετικά άρθρα