Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η λευκή περιστερά του Αλέξη Τσίπρα στον εορτασμό των Θεοφανείων

Η λευκή περιστερά του Αλέξη Τσίπρα στον εορτασμό των Θεοφανείων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Γιάννης Τραγάκης, Θεοφάνεια, Πειραιάς, Φώφη Γεννηματά,

Μια λευκή περιστερά πέταξε στον ουρανό του Πειραιά, από τα χέρια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που παραβρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

«Το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και εμπρός την πατρίδα μας», ευχήθηκε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο τίμιος σταυρός ερρίφθη στα νερά του Πειραιά ανάμεσα στα τρία ναρκαλιευτικά του Πολεμικού Ναυτικού και ανασύρθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και βουλευτές της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά..

Ο κ. Λοβέρδος ευχήθηκε «σε όλους καλή χρονιά και σε όλους το φως της λογικής», ενώ ο κ. Τραγάκης «το φως των Θεοφανείων να φωτίσει όλους μας για το καλό του τόπου».

Σχετικά άρθρα