Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτές σήμερα οι Λαϊκές Αγορές, μέχρι τη 1 το μεσημέρι η Βαρβάκειος

Ανοιχτές σήμερα οι Λαϊκές Αγορές, μέχρι τη 1 το μεσημέρι η Βαρβάκειος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαρβάκειος Αγορά, Καθαρά Δευτέρα, Σπύρος Κοράκης,

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι λαϊκές αγορές, ενώ η Βαρβάκειος Αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι για τις τελευταίες σαρακοστιανές αγορές.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ιχθυαγοράς, Σπύρος Κοράκης, τις χαρακτηρίζει ίδιες με τα περσινά και προπέρσινα επίπεδα και τονίζει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν σημαντικές μειώσεις, όπως στις σουπιές και τα μύδια, όπου οι τιμές είναι κατά 15% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι.

«Οι τιμές τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια παραμένουν σταθερές και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μειωμένες. Γι’ αυτό και οι καταναλωτές μας λένε ότι είναι ευχαριστημένοι από το επίπεδο των τιμών. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που γκρινιάζουν, αλλά είναι λογικό γιατί υπάρχει οικονομική δυσκολία», δήλωσε.

Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την κίνηση στη Βαρβάκειο κατά τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο περιμένει κορύφωση των αγορών σήμερα.

Τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών είχαν τις προηγούμενες ημέρες και πάλι τα μαλάκια, κυρίως χταπόδια και καλαμάρια, και τα οστρακοειδή.

Σχετικά άρθρα