Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ομολογεί προεκλογικές παροχές στους αγρότες

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ομολογεί προεκλογικές παροχές στους αγρότες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Χωρίς αιδώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς ότι προβαίνει σε προεκλογικές παροχές στους αγρότες, που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε στο στόχαστρο.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου για πρώτη φορά –τώρα άλλωστε είναι προεκλογική περίοδος- ξεκίνησε η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες τόσο νωρίς!

«Για πρώτη φορά από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταβλήθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 31.12.2014 η πρώτη δόση του 40% της εξισωτικής αποζημίωσης του τρέχοντος έτους (2014) σε όλους τους δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, που είχαν υποβάλει εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Γιώργος Καρασμάνης, έχει ήδη εξασφαλίσει το σύνολο των αναγκαίων πιστώσεων, ύψους 126.000.000 ευρώ, που καλύπτει πλήρως και στο ακέραιο τις πληρωμές όλων των δικαιούχων αγροτών, η εξόφληση των οποίων με τα ποσά που δικαιούνται και τους αναλογούν θα γίνει στην επόμενη πληρωμή», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Σχετικά άρθρα