Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητο που εξερράγη

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητο που εξερράγη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αστυνομία, Αυτοκίνητο,

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας εξετάζεται το αυτοκίνητο Smart που εξερράγη σήμερα το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η έκρηξη του αυτοκινήτου προκάλεσε τον θάνατο του 35χρονου Αλβανού οδηγού του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η ομοεθνής φίλη του που νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση, υποστηρίζουν πως πρόκειται για άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς παράλληλα να αποκλείουν οποιαδήποτε άλλη αιτία για το αύχημα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος.

Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός, από την έρευνα των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ στο σημείο της έκρηξης, δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού ή πυρίτιδας.

Ωστόσο, επειδή έχει εντοπιστεί μικρός κρατήρας στον δρόμο, εκεί όπου σημειώθηκε η έκρηξη, κάτι που ενισχύει την εκδοχή του εκρηκτικού μηχανισμού, έχουν σταλεί στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας κομμάτια του διαλυμένου αυτοκινήτου καθώς και ρούχα του 35χρονου για διερεύνηση, προκειμένου να διακριβωθεί αν υπάρχει κάποια άλλη εκρηκτική ύλη ταχείας εκτόνωσης που δεν αφήνει υπολείμματα στο σημείο.

Σχετικά άρθρα