Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός ο Γιώργος Δούλης, επιβάτης του Norman Atlantic

Νεκρός ο Γιώργος Δούλης, επιβάτης του Norman Atlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Norman Atlantic, Ιταλία, Πολεμικό Ναυτικό, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Ο Έλληνας επιβάτης Γιώργος Δούλης του Norman Atlantic έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Ναυτιλίας και όπως επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι. Την είδηση μετέδωσε πρώτη η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Δούλης και η σύζυγός του Θεοδώρα Δούλη, στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στην γλύστρα και παγιδεύτηκαν.

Οι διασώστες επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν, όμως ο άντρας εγκλωβίστηκε στη γλίστρα. Η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ένας επιβάτης και ένα μέλος του πολεμικού ναυτικού.

Ωστόσο, την πληροφορία για το νεκρό επιβεβαίωσε ο ναύαρχος Τζιοβάνι Πετορίνο, ο οποίος είναι επικεφαλής των επιχειρήσεων της ιταλικής ακτοφυλακής. Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa, ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη στιγμή που εγκατέλειπε το πλοίο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ansa η σορός του Γιώργου Δούλη βρίσκεται σε σκάφος και μεταφέρεται προς το Μπρίντιζι.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, έχει επιστρέψει στο Παλάτζο Κίτζι από τη Φλωρεντία που βρισκόταν για να παρακολουθήσει από κοντά την επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων.

Σχετικά άρθρα