Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Προέχει η σωτηρία των επιβατών του Norman Atlantic

ΣΥΡΙΖΑ: Προέχει η σωτηρία των επιβατών του Norman Atlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Norman Atlantic, Ιταλία, Πυρκαγιά, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, Φωτιά,

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο «Norman Atlantic» και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος.

Το κλιμάκιο , αποτελούμενο από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα, τον βουλευτή και υπεύθυνο ΕΕΚΕ Ναυτιλίας Νίκο Συρμαλένιο και τον συντονιστή του Τμήματος Ναυτιλίας Χρήστο Λαμπρίδη, ενημερώθηκε πλήρως για τις συνθήκες του περιστατικού και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωση των επιβαινόντων από τονυΥπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μαζί με τον υπουργό, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε και το θάλαμο επιχειρήσεων όπου έλαβε ανάλογη ενημέρωση από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Αθανασόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μπούσιο.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε στην πολιτική ηγεσία και στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το ενδιαφέρον και τις ευχές του προέδρου του κόμματος , Αλέξη Τσίπρα για την ευόδωση των προσπαθειών που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα για τη διάσωση των επιβαινόντων στο πλοίο.

“Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και πραγματοποιείται με τις πιο αντίξοες συνθήκες. Τα όποια ερωτηματικά γεννώνται για τα αίτια του συμβάντος αλλά και για την ασφάλεια του πλοίου τίθενται αυτή τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα. Τώρα προέχει η επιτυχής έκβαση της επιχείρησης διάσωσης των επιβατών και των μελών του πληρώματος.

Ευχόμαστε ολόψυχα μέχρι να βραδιάσει να αποδειχθούν αποτελεσματικές οι προσπάθειες διάσωσης και να μη χαθεί καμιά ανθρώπινη ζωή”, δήλωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα