Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Δένδια σε Τουρκία – Θα διανυκτερεύσει στη φρεγάτα “Ναυαρίνο”

Μήνυμα Δένδια σε Τουρκία – Θα διανυκτερεύσει στη φρεγάτα “Ναυαρίνο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αποστολάκης, Νίκος Δένδιας, Παναγιώτης Λίτσας, Πολεμικό Ναυτικό, Τουρκία, Φρεγάτα Ναβαρίνον ΙΙΙ (Φ/Γ Ναβαρίνον ΙΙΙ F-461),

Σε μια συμβολική κίνηση-μήνυμα προς την Τουρκία, προβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα διανυκτερεύσει μαζί με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της φρεγάτας «Ναυαρίνο», η οποία περιπολεί στο Αιγαίο.

Ο κ. Δένδιας επιβιβάστηκε στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού την Παρασκευή , όπου και θα παραμείνει όλη τη νύκτα, προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Στόλου.

Τον κ. Δένδια συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας.

Η κίνηση αυτή Δένδια αποτελεί μήνυμα προς την Τουρκία για την τεράστια σημασία που δίνει η χώρα μας στις τελευταίες προκλήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δένδιας έχει στείλει και παλαιότερα μήνυμα προς την Τουρκία τονίζοντας ότι «στο ένα χέρι κρατάμε κλάδο ελιάς αλλά στο άλλο χέρι ένα ξίφος δικαίου».

Σχετικά άρθρα