Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τροπολογία 11 βουλευτών της ΝΔ για την προστασία από πλειστηριασμούς

Τροπολογία 11 βουλευτών της ΝΔ για την προστασία από πλειστηριασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας,

Δείχνοντας εμπράκτως ότι αμφιβάλλουν για τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για το τι ακριβώς ισχύει για την προστασία από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν σχετική τροπολογία στην Βουλή.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές Μιχάλης Ταμήλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Ασημίνα Σκόνδρα, Ηλίας Βλαχογιάννης, Μαρία Αντωνίου, Χρήστος Κέλλας, Χημήτρης Χριστογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Βασίλης Υψηλάντης, Δημήτρης Σαμπαζιώτης και Στάθης Κωνσταντινίδης, κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν την εξάμηνη παράταση της προστασίας από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικία.

«Πρέπει να διατηρηθεί το καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας με την αναστολή των πλειστηριασμών υπό προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος 4224/2013 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2014 δεδομένου ότι επίκειται η κατάθεση νέου Νόμου για την διευθέτηση των στεγαστικών δανείων», αναφέρουν.

Σημειώνεται ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης που είναι αρμόδια για το ζήτημα , όπως και ο πρώην υπουργός Κ. Χατζηδάκης έχουν υποστηρίξει ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει νέα ρύθμιση.

Σχετικά άρθρα