Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπερνάρ Αρνό: «Η Γκρέτα Τούνμπεργκ επιδίδεται στην απόλυτη καταστροφολογία»

Μπερνάρ Αρνό: «Η Γκρέτα Τούνμπεργκ επιδίδεται στην απόλυτη καταστροφολογία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκρέτα Τούνμπεργκ, Μπερνάρ Αρνό,

Η 16χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ «επιδίδεται στην απόλυτη καταστροφολογία» σχετικά με την εξέλιξη του κόσμου, έκρινε ο Μπερνάρ Αρνό, ο διευθύνων σύμβουλος του κολοσσού ειδών πολυτελείας LVMH.

«Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, με πολύ μεγάλη ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήματα» εκτιμά ο επιχειρηματίας, ο οποίος παρουσίασε την περιβαλλοντική πολιτική του ομίλου σε περισσότερους από 160.000 εργαζόμενούς του.

«Όμως, επιδίδεται επίσης σε μια απόλυτη καταστροφολογία σχετικά με την εξέλιξη του κόσμου και βρίσκω ότι αυτό έχει μια αποθαρρυντική πλευρά για τους νέους, δεν προτείνει κάτι, μονάχα ασκεί κριτική» υπογράμμισε ο Μπερνάρ Αρνό, ενώπιον δημοσιογράφων.

«Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει είναι να σταματήσουμε την ανάπτυξη, που βοήθησε στο να βελτιώσουμε το παγκόσμιο επίπεδο ζωής, να μειώσουμε τη φτώχεια, να βελτιώσουμε την υγεία σε χώρες όπως στην Αφρική.

»Εάν θέλουμε να κάνουμε βήματα πίσω, ας σταματήσουμε την ανάπτυξη» επισήμανε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας.

Ο ίδιος είπε ότι «προτιμάει θετικές λύσεις οι οποίες θα επιτρέψουν να διατηρηθεί μια αισιόδοξη οπτική για την εξέλιξη του κόσμου, παρά το να πέσουμε στην καταστροφολογία» καταγγέλλοντας τις «εξαιρετικά αρνητικές δηλώσεις» της Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Σχετικά άρθρα