Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ιράν έχει όλο και περισσότερο πετρέλαιο που δεν μπορεί να πουλήσει

Το Ιράν έχει όλο και περισσότερο πετρέλαιο που δεν μπορεί να πουλήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα οικονομικά δεινά του Ιράν συνεχίζουν να επιδεινώνονται καθώς προσπαθεί να πουλήσει όσο περισσότερο πετρέλαιο πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Το Ιράν αγωνίζεται να εκφορτώσει και να πουλήσει τα αποθέματά του πετρελαίου στην Κίνα πριν ορκιστεί ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και αποκατασταθεί η πολιτική «μέγιστης πίεσης», σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran International.

Σύμφωνα με την Kpler, μια εταιρεία παρακολούθησης πετρελαιοφόρων, οι ημερήσιες παραδόσεις πετρελαίου από το Ιράν στην Κίνα έχουν πέσει κάτω από 1,3 εκατομμύρια βαρέλια, 550.000 βαρέλια λιγότερα από τον Οκτώβριο.

Τα κυμαινόμενα, απούλητα αποθέματα πετρελαίου του Ιράν έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά στα 20 εκατομμύρια βαρέλια.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον «σκοτεινό στόλο» των δεξαμενόπλοιων του Ιράν, που έκλεισαν τους εντοπιστές τους για να πουλήσουν κρυφά πετρέλαιο, καθώς και οι κινεζικές προσπάθειες να εκσυγχρονίσουν ή να κλείσουν τα αναποτελεσματικά διυλιστήρια στα οποία το Ιράν παραδίδει το πετρέλαιο του, παρεμπόδισαν σημαντικά τις προσπάθειες εκφόρτωσης του πετρελαίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ επισκέπτεται την Αθήνα για την αναβίωση του Τριμερούς Φόρουμ με Ελλάδα και Κύπρο

Αναζήτηση πορείας σε έναν κόσμο που αναδιατάσσεται

Μάρκο Ρούμπιο για Συρία: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τη συμφωνία SDF-HTS και παρακολουθούν τις αποφάσεις των «προσωρινών Αρχών»

Φυσικό αέριο και ρεύμα πυροδοτούν νέο κύμα ακρίβειας – Ανατιμήσεις έως 41%

Ντόναλντ Τραμπ

Τραμπ: Θα κερδίσουμε την οικονομική μάχη με την ΕΕ που δημιουργήθηκε για να εκμεταλλευτεί τις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr