Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Εμφύλιος πόλεμος με «άρωμα» σκανδάλων

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Εμφύλιος πόλεμος με «άρωμα» σκανδάλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος,

Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Έλλάδας, καθώς ο πρόεδρος της Γιάννης Μασούτης φαίνεται ότι ποτέ δεν κατάφερε να ασκήσει διοίκηση γεγονός που εξέθρεψε «παρεούλες» που έχουν κομματικό πρόσημο και προκάλεσε και μάχη «συμφερόντων».

Οι κόντρες στους κόλπους της διοίκησης της ΚΕΕΕ άρχισαν να μυρίζουν μπαρούτι το τελευταίο διάστημα με την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε ο καθαιρεθείς πρώην πρόεδρος της Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον νυν πρόεδρο Γιάννη Μασούτη στα μέσα Απριλίου κατηγορώντας τον για ανεπάρκεια και κάνοντας λόγο για σκάνδαλα που επιχειρείται να κρυφτούν.

Μάλιστα τότε όπως ήδη έχει αποκαλύψει το tribune.gr ο κ. Χατζηθεοδοσίου απέστειλε επιστολή προς όλες τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων της χώρας αναφερόμενος στην περιρρέουσα σκανδαλολογία και απαιτώντας διαφάνεια και εξηγήσεις.

Πριν λίγες μέρες ο κ. Χατζηθεοδοσίου «χτύπησε» και πάλι αλλά αυτή τη φορά όχι μόνος του, αλλά πιο οργανωμένα με κοινή επιστολή την οποία συνυπογράφουν άλλοι δυο πρόεδροι Επιμελητήριων και μέλη της ΔΕ της ΚΕΕΕ οι κ.κ. Παύλος Ραβάνης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ο κ. Φώτης Δαμούλος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, οι οποίοι μάλιστα έστειλαν και προσωπικές καταγγελτικές επιστολές για τον τρόπο που διοικεί την ΚΕΕΕ ο πρόεδρος της Γιάννης Μασούτης σε όλους τους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας.

Τα τρία μέλη της διοίκησης της κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων καταγγέλλουν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Μασούτης επικύρωσε δια περιφοράς αποφάσεις μείζονος σημασίας που αφορούν αναθέσεις έργων και εκτέλεση προγραμμάτων εκατομμυρίων ευρώ σε «ημέτερους» προέδρους και μέλη οικογενειών τους αποφεύγοντας οι αποφάσεις αυτές να συζητηθούν σε δια ζώσης ή έστω μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδριάσεις της ΔΕ της ΚΕΕΕ.

Οι τρεις πρόεδροι και μέλη της ΔΕ της ΚΕΕΕ αμφισβητούν ευθέως τη νομιμότητα των αποφάσεων της διοίκησης Μασούτη και μάλιστα δεν παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση της διευρυμένης ΔΕ της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου στα Χάνια της Κρήτης, δηλώνοντας κώλυμα.

Και έπεται συνέχεια. Άλλωστε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι κόντρες στην ΚΕΕΕ έχουν έντονο πολιτικό πρόσημο, καθώς εκτός των άλλων πολλοί είναι οι Επιμελητηριακοί παράγοντες που καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Γιάννη Μασούτη για μεροληπτική συμπεριφορά προς το κυβερνών κόμμα, καθώς όλες οι ανακοινώσεις της ΚΕΕΕ αποτελούν διθυράμβους υπέρ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη μη αντιλαμβανόμενος τα πραγματικά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα