Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη ΘΕΑ του ΕΒΕΑ – Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη ΘΕΑ του ΕΒΕΑ – Συνεχίζονται οι αιτήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας,

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις πενήντα θέσεις στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – ΘΕΑ και το μήνα Οκτώβριο θα έχουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα σπεύσουν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, ώστε να κάνουν την καινοτόμο ιδέα τους επιχείρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΑ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου έκλεισε ο Α΄ κύκλος υποβολής αιτήσεων, όπου περισσότερες από 100 υποψήφιες επιχειρηματικές ομάδες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος η ΘΕΑ θα παραμένει ανοιχτή κάθε Τρίτη και Τετάρτη όλο τον μήνα Οκτώβριο μέχρι τις 21:00, όπου θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια.

Τις υπόλοιπες μέρες (Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή) η λειτουργία της είναι μέχρι τις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), έως 31 Δεκεμβρίου 2015, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης. Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος “Έργο Αθήνα”, που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Η Θ.Ε.Α. θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.

2. Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού)

3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης / κατάρτισης

4. Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων

5. Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων

Σχετικά άρθρα